Ecclestone apara campionul in exercitiu

by - 3/01/2008 06:26:00 p.m.


Kimi Raikkonen nu te face de rusine daca te hotarasti sa il inviti la cina, sau cel putin asa sustine Bernie Ecclestone, patronul F1.


ma intreb daca Bernie e persoana potrivita pentru a ne vorbi despre ceea ce te poate face sau nu de rusine.


Tinerelul de 77 de ani si-a schimbat radical parerea despre pilotul Ferrari. Desi pana in octombrie Ecclestone sustinea ca excesul de alcool al finlandezului se dovedeste a fi fatal pentru titlul mondial dupa ce Raikkonen a obtinut, la limita, titlul parerile lui Bernie sau schimbat radical.


"De fiecare data cand am luat cina cu el a fost foarte politicos. Ba chiar e mai amuzant daca e putin "suparat". Nu e nimic in neregula cu asta. Nu te pune in situatii penibile, pana la punctul in care sa spui Doamne, nu ar trebui sa faca asa ceva!" sustine presedintele F1 Management. In felul acesta Bernie trece de la eternul critic al campionului in exercitiu la un adevarat aparator al calitatilor finladezului.


Nu e de mirare ca Ecclestone accepta faptul ca Lewis Hamilton, pilotul Mclaren Mercedes, e omul care trebuie invins in sezonul 2008. Dar, mai nou, Bernie crede ca pilotul minune nu va ridica aceleasi pretentii ca anul trecut, ba mai mult ca va fi destul de sifonat dupa confruntarea cu pilotii Ferrari. "Cred ca va lua suficienta bataie" crede presedintele F1.


eu nu-i pot ura decat succes lui Bernie in campania de sustinere a campionului in exercitiu... si sper sa nu-si schimbe declaratia dupa primele trei curse... asa cum face in fiecare an!

You May Also Like

0 comments